Lue lisää yrityksestä

Hultin Partners
More than Consulting
Tom Hultin, varatuomari, toimitusjohtaja

Tom Hultin, Varatuomari, Toimitusjohtaja

Tom Hultinilla on vahva ja monipuolinen kansainvälinen tausta. Hän tuntee erittäin hyvin yritystoiminnan, elinkeinoelämän organisaatioiden ja verkostojen sekä julkishallinnon toimintatavat. Hänen kokemuksensa pk-yritysten hallitustyöskentelystä ja johtotehtävistä seitsemässä eri maassa tuo yhtiömme toimintoihin poikkeuksellisen paljon näkemystä, kokemusta ja osaamista. Innovatiivisuus, määrätietoisuus ja erinomaiset verkottumistaidot kuvaavat Tomia. Toimitusjohtajan tehtävien ohella hän vastaa kansainvälistymispalveluista ja verkottumisesta sekä juridisista ja rahoituspalveluista. Kielitaito: Suomi, Ruotsi, Englanti, Saksa.

Nadya Zhuk, Maajohtaja (Venäjä) ja osakas

Nadya Zhuk, maajohtaja (Venäjä) ja osakas

Nadya on kansainvälistymiseen erikoistunut yrityskonsultti ja meidän pääasiantuntija Venäjän markkinoilla. Hän johtaa Venäjä-toimintojamme Pietarista. Nadyan osaamisalueisiin kuuluvat kansainvälistymisprojektit, etabloitumispalvelut, markkinaselvitykset ja Venäjä-strategiat, modernisointiprojektit, edustustopalvelut sekä paikallinen ja kansainvälinen yhteistyö. Hän osaa kuunnella ja ymmärtää asiakkaiden ydintarpeet, mikä auttaa häntä löytämään myös oikeat ratkaisut. Hänen koulutustaustansa on kansainvälinen markkinointi ja hän on myös taloustieteiden tohtorintutkinto Ph.D. Venäjän tiedeakatemiasta. Kielitaito: Venäjä, Englanti.

Kristiina Hultin, Keski-Euroopan edustaja ja liiketoimintakoordinaattori

Kristiina Hultin, Keski-Euroopan edustaja ja liiketoimintakoordinaattori

Kristiina on Hultin Partners Oy:n edustaja ja osa-aikainen liiketoimintakoordinaattori Keski-Euroopassa kotipaikkanaan Zürichin kantooni Sveitsissä. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus toimimisesta kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä eri tehtävissä. Kristiina tuntee hyvin Hultin Partners Oy:n kansainvälistymispalvelut ja hän on erinomainen ”lähettiläs” Euroopan sydämessä. Kristiinalla on filosofian kandidaatin tutkinto Tampereen yliopistosta ja jatkokoulutusopintoja erityisesti talousalalta Sveitsissä. Kielitaito: Saksa, Suomi, Englanti, Ruotsi, Espanja ja Ranska.